sajam

Pod kupolama Beogradskog sajma ove godine se po 51. put organizuje sajam namještaja, opreme i unutrašnje dekoracije, kojem će posjetioci moći da prisustvuju između 11. i 17. novembra. Izlaganje će se održati na preko 35 hiljada kvadratnih metara, uz nastup oko 400 registrovanih izlagača, od čega je trećina inostranih. Očekuje se preko 60 000 posjetilaca.

Ovaj sajam je već decenijama mjesto okupljanja i promocije svih značajnih proizvođača u regionu i tradicionalno mjesto na kome izlagači predstavljaju nove programe, prate trendove u dizajnu namještaja, njeguju postojeće i ostvaruju nove poslovne kontakte, razmjenjuju informacije i ideje.

Izlagački program obuhvata kompletnu industriju namještaja, od faze primarne prerade drveta do izrade finalnog proizvoda. Izlaganje će se vršiti u halama 1, 1A, 2,  3,  3A i 4.

Izlaže se namještaj svih vrsta i namjena, za opremanje stambenog, javnog i kancelarijskog prostora, unutrašnje dekoracija i uređenje enterijera, kao i poseban segment izlaganja repromaterijala, mašina i alata za industriju nameštaja.

Kvalitetu ovogodišnjeg 51. Međunarodnog sajma namještaja doprinijeće raznovrstan prateći program: prezentacije, skupovi, radionice i savjeti dizajnera i arhitekata, kao i „Izložba dizajna“, uz učešće fakulteta, stručnih škola i udruženja, organizovanih sa ciljem povezivanja mladih talenata, projektanata, dizajnera sa proizvođačima i privredom.

Vise informacija na http://www.beogradskisajamnamestaja.rs/

 

51. MEĐUNARODNI SAJAM NAMJEŠTAJA, OPREME I UNUTRAŠNJE DEKORACIJE U BEOGRADU

Leave a Reply