rtv.rs

Žiri za izbor idejno-urbanističko-arhitektonskog rešenja kompleksa i nove zgrade Radio-televizije Vojvodine izabrao je najbolja rešenja.

Naime, na Konkursu za izradu idejnog rešenja nove zgrade Radio-televizije Vojvodine, koji je raspisan u saradnji naše kuće i Društva arhitekata Novog Sada, ocenjivano je 16 radova.

Прва награда (РТВ)

Prva nagrada (RTV)

Žiri je doneo odluku da nagradi tri rada i otkupi još dva.

Prva nagrada dodeljena je autorskom timu koji čine Dragoljub Kujović, Riste Dobrijević i Danijeli Milojević iz Beograda, druga autorskom timu koji čine Borislav Petrović, Ivan Rašković i Nikola Stojković iz beogradskog AGM, a treća autorskom timu firme “Eurogardi” iz Novog Sada, koji čine Vesna Florić, Igor Šćepanović i Đorđe Pavkov.

Друга награда (РТВ)

Druga nagrada (RTV)

/agm.rs/

U obrazloženju prve nagrade stoji da su, osim potpunog odgovora konkursnom zadatku i urbanističkim uslovima ispoštovane i planirane investicije.

Трећа награда (РТВ)

Treća nagrada (RTV)  

/eurogardigroup.com/

Izabrana su i dva rada za otkup, čiji su autori timovi iz Novog Sada i Beograda.

Откупљени рад (РТВ)

Otkupljeni rad (RTV) – Dragan Marinčić, Nemanja Radusinović i Aleksandra Marinčić 

/architectum.rs/

Prvi je rad autorskog tima koji čine Dragan Marinčić, Nemanja Radusinović i Aleksandra Marinčić iz Novog Sada, a drugi autorskog tima koji čine Dejan Milanović, Milutin Cerović, Stefan Gašparović i Grozdana Šišović iz Beograda.

Откупљени рад (РТВ)

Otkupljeni rad (RTV) – Dejan Milanović, Milutin Cerović, Stefan Gašparović i Grozdana Šišović

/re-a-c-t.org/

 

obavestenje o rezultatima konkursa

 

Izabrani projekti za novu zgradu RTV

Leave a Reply