hercegnovi.me

 

Iz Sekretarijata za prostorno planiranje, izgradnju, komunalne djelatnosti i zaštitu životne sredine obavještavaju da se stavlja na Javnu raspravu Nacrt Odluke o ostvarivanju posebnog interesa zaštite i unaprijeđenja zelenih površina na teritoriji opštine Herceg-Novi, u trajanju od 15 dana i to od 1. juna do 15. juna 2015. godine.Nacrt Odluke biće izložen u prostorijama MZ Igalo, Topla, Srbina, Herceg-Novi, Podi, Meljine, Zelenika-Kuti, Kumbor, Đenovići, Baošići, Bijela, Kamenari.

Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu javnim uvidom ostvariti učešće u postupku, a u vezi predmetnog Nacrta u periodu od 1. juna 2015. godine do 15. juna 2015. godine, svakog radnog dana od 7 do 15 časova u prostorijama Mjesnih zajednica.

Centralna javna rasprava održaće se u Velikoj sali Opštine Herceg-Novi, dana 12.06.2015.godine u 18 časova.

Predloge, primjedbe, sugestije i mišljenja na utvrđeni Nacrt Odluke, zainteresovani subjekti mogu dostaviti u pisanoj formi preko građanskog biroa Opštine Herceg-Novi, MZ-a ili elektronskim putem na adresu: eko_saglasnost@hercegnovi.me, najkasnije do 15.06.2015.godine.

Nacrt odluke o ostvarivanju posebnog interesa zaštite i unaprijeđenja zelenih površina na teritoriji opštine Herceg-Novi (.pdf, 210kB)

Program Javne rasprave (.pdf, 215kB)

Obrazac za dostavljanje primjedbi (.pdf, 142kB)

Javna rasprava: Nacrt Odluke o ostvarivanju posebnog interesa zaštite i unaprijeđenja zelenih površina na teritoriji opštine Herceg-Novi

Leave a Reply