expeditio.org

 

ACT4CITYposter-Kotor-fit-280x390

Ko su nezavisni kulturni akteri koji se bave GRADOVIMA i njihovom održivošću? Na koji način oni djeluju u javnom prostoru; promovišu pješačenje, biciklizam i javni transport; kako se bave tretiranjem otpada; uključuju li zajednicu u umjetničke projekte; inspirišu li ih održivi vidovi energije…? Partneri projekta ACT4CITY vas pozivaju na Regionalnu radionicu ACT4CITY koja će se održati 13-14. maja 2016. u Kotoru / Crna Gora.  Radionica ACT4CITY je namijenjena akterima nezavisne kulturne scene koji se zalažu da gradovi/naselja postanu održivija mjesta za život.

Radionica ACT4CITY će okupiti 30-35 učesnika/ca iz zemalja Zapadnog Balkana i EU. Organizatori su u mogućnosti da pokriju trošove smještaja, a postoji i ograničen fond za pokrivanje troškova transporta (prioritet su učesnici/e iz zemalja Zapadnog Balkana).

 

Preliminarni program i detaljnije informacije pročitajte ovdje. Prijavite za učešće bile su otvorene do petka 8. aprila 2016. putem on-line Prijave za učešće na radionici ACT4CITY

 

Regionalnu radionicu organizuje NVO Expeditio u saradnji sa partnerima – Ministarstvo prostora, Beograd, RS; City Creative Network – CCN, Skoplje, MK; Art radionica Lazareti, Dubrovnik, HR.

 

Radionica je dio projekta ACT4CITY – BAC Balkanski program za umjetnost i kulturu, a sufinansirana je kroz projekat European ARTIZEN Initiative – EU Creative Europe Programme.

 

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju putem e-maila office@expeditio.org

Srdačan pozdrav u ime partnera projekta ACT4CITY,
Tatjana Rajić, programska koordinatorka
Najava regionalne radionice ACT4CITY, 13-14. maj 2016. Kotor

Leave a Reply