vijesti.me

Glavni menadžer Opštine Podgorica tvrdi da ove godine opština ima znatno manji budžet u odnosu na prošlu, te da ostvarivanje njihovih planova zavisi i od donacija i sponzorstva

PG: Evo kako će izgledati zatvoreni bazen, tržni centar na Koniku...

FOTO: SCREENSHOT (TV VIJESTI)
AUTOR: TV Vijesti

Zatvoreni bazen Podgorica  Zatvoreni bazen Podgorica  Tržni centar Konik

Ðeković se nada i da će do kraja godine početi izgradnja dva nova vrtića.

Za mjesec biće otvoren i ženski paviljon u Centru za rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci na Kakarickoj gori, a krajem godine trebalo bi da počne i izgradnja tržnog centra na Koniku.

Tržni centar Konik

Stručnjaci su već projektovali i zatvoreni bazen u Podgorici, međutim, kada će građani dobiti, kako je Ðeković istakao “ukras grada”, još se sa preciznošću ne može reći.

Zatvoreni bazen Podgorica

Glavni menadžer Opštine Podgorica tvrdi da ove godine opština ima znatno manji budžet u odnosu na prošlu, te da ostvarivanje njihovih planova zavisi i od donacija i sponzorstva.

Pogledajte kako su to sve zamislili u Opštini Podgorica.

U međuvremenu, stiglo je dosta pitanja za Ðekovića, no zbog ograničenog vremena za gostovanje u emisiji “Boje jutra”, nije stigao da odgovori na njih. Ipak, kako je istakao, rado će gledaocima dati odgovore i to već u ponedjeljak, takođe u “Bojama jutra” na TV Vijesti.

Imate još vremena da pošaljete pitanja na boje.jutra@gmail.com

PG: Evo kako će izgledati zatvoreni bazen, tržni centar na Koniku…

Leave a Reply