expeditio.org

poster NIFOB niksic

Pozivamo vas da uzmete učešće na konferenciji koja se organizuje u okviru projekta NOVE IDEJE ZA STARE OBJEKTE (New Ideas for Old Buildings – NIFOB) 10. decembra 2015. godine u Nikšiću. Projekat realizuje 10 partnera iz 6 evropskih zemalja, a lokalni partneri iz Crne Gore su Opština Nikšić i Expeditio. Cilj projekta je da se poveća uključivanje javnosti u proces odlučivanja o upravljanju javnom imovinom i time doprinese održivijem urbanom razvoju. Takođe, projekat teži da promoviše konkretna rješenja za bolju iskorišćenost objekata u javnom vlasništvu na čemu će biti fokus konferencije u Nikšiću.

 

Na konferenciji NOVE IDEJE ZA STARE OBJEKTE – ISKUSTVA I DOBRE PRAKSE 10. decembra 2015. u Nikšiću će biti biti prikazani primjeri iz regiona i EU, uz prateće panel diskusije sa izlagačima. Konferencija je otvorena za sve zainteresovane, učešće na konferenciji je besplatno ali je neohodno da se registrujete. 

PROGRAM KONFERENCIJE MNE (pdf)

Da se registrujete kliknite ovdje ili popunite Registracioni formular (doc)

Molimo zainteresovane učesnike/ce iz Crne Gore da registraciju obave najkasnije do subote 5. decembra 2015.

Molimo učesnike/ce iz inostranstva da registraciju obave najkasnije do utorka 1. decembra 2015. (Postoji veoma ograničen budžet za pokrivanje putnih troškova i smještaja za učesnike/ce iz inostranstva, u vezi toga se javite direktno Biljani Pinjatić, predstavnici Opštine Nikšić na email pinjaticb@gmail.com)

Ovdje možete preuzeti Brochure New Ideas for Old Buildings (ENG) i Brosuru Nove ideje za stare objekte (MNE).

Nosilac projekta je Opština Ajdovščina, a lokalni partneri iz Crne Gore su Opština Nikšić i Expeditio.

Projekat je kofinansiran kroz Europe for Citizens program Evropske unije.

Više o projektu NOVE IDEJE ZA STARE OBJEKTE pogledajte na http://newideasforoldbuildings.eu/

Poziv na konferenciju “Nove ideje za stare objekte”, 10.12.2015. u Nikšiću

Leave a Reply