01-dracomerx

Vas poziva na seminar na temu:

 

 

PROJEKTIRANJE I IMPLEMENTACIJA

HIDROIZOLACIJSKIH SUSTAVA ZA ZAŠTITU KONSTRUKCIJA

(postavke, principi, planiranje i sigurnost)

 

 

Predavanje će se održati 20.05.2014. u 12:00 sati u HOTELU PODGORICA u Podgorici.

 

 

Predavač će biti dipl. ing. građ. Ivan Roje.

 

DRACOMERX je tvrtka specijalizirana za projektiranje, proizvodnju, prodaju i inženjering u području izolacija i sanacija u graditeljstvu. Zbog odgovornog i profesionalnog rada, okrenutosti novim tehnologijama i njihovoj primjeni u graditeljstvu, stekla je reputaciju vodeće tvrtke u svojoj branši na tržištu. Predanost poslu i kvaliteti obavljenog posla dovela je do toga da danas DRACOMERX posluje ne samo u Hrvatskoj već i u regiji (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo, Makedonija) i stalno širi svoje poslovanje.

DRACOMERX svojim klijentima pruža tehničku podršku prema principima:

  • Cjelovita rješenja izolacija u vašim projektima – projektiranje odgovarajućih izolacijskih sustava za svaki projektni zadatak.
  • Brza rješenja za probleme na vašem gradilištu – ispravno i temeljito analiziranje stanja i predlaganje odgovarajućeg kvalitetnog rješenja.

Dinamičnost prodajne mreže je potpomognuta stručnim tehničkim savjetovanjem te fokusiranjem na rješavanje problema i pronalaženje optimalnih rješenja za klijenta. Ovo je fleksibilnost koje obično nema u većim kompanijama.

DRACOMERX prati svjetske trendove i iskustva u izolacijama i sanacijama te stečena znanja primjenjuje u svojim rješenjima kako u fazama projektiranja i izgradnje novih objekata tako i u sanacijama postojećih. Cilj je ukloniti godinama ponavljane zablude i greške u projektiranju, izvođenju i održavanju koje su rezultirale velikim štetama za vlasnike građevina i stanare.

Naglasak je na kvalitetnim tehnološkim rješenjima koja su jednostavna i brza za ugradnju, dugotrajna i ukupno gledano manje stoje od tradicionalnih izolacija.

Ništa ne prijeti konstruktivnoj cjelovitosti i kvaliteti unutrašnjih prostora kao štetni utjecaj vode i vodene pare. Upoznajte se s najnovijim tehnologijama i sustavima hidroizolacija za učinkovitu zaštitu građevina i kako ih jednostavno primijeniti u Vašim projektima!

Predavanje: “PROJEKTIRANJE I IMPLEMENTACIJA HIDROIZOLACIJSKIH SUSTAVA ZA ZAŠTITU KONSTRUKCIJA (postavke, principi, planiranje i sigurnost)”

Leave a Reply