Drugo izdanje SHARE Beograd  počinje 9. maja 2019. Nađite nas u Jugoslovenskoj kinoteci na uzbudljivom danu prezentacija nagrađivanih projekata, debata i radionica o stvarima vezanih za arhitekturu i šire.

 

Međunarodni govornici iz zemalja kao što su Austrija, Srbija, Holandija, Rumunija, Poljska, Belgija, Bugarska i Velika Britanija su već potvrdili svoje prisustvo na konferenciji. Ove godine smo vam pripremili tri neverovatna panela, uključujući Projekte velikih razmera u Srbiji, Arhitektura i fasade i posebno gostujuće predavanje koje će održati naš glavni govornik, Sven THORISSEN, rukovodilac MVRDV-a.

 

Još ima vremena da nabavite svoju kartu!

 

Jako smo uzbuđeni zbog ovogodišnjeg drugog izdanja SHARE Beograd, koji počinje 9. maja. Očekujemo nezaboravno izdanje, ispunjeno neverovatnim arhitektonskim projektima koji će vam oduzeti dah. Ako još niste imali prilike da uzmete kartu, voleli bismo da Vam predstavimo naše specijalne pakete. Za  više informacija o raspoloživosti i dodatnim pogodnostima karata, posetite našu zvaničnu stranicu SHARE Beograd 2019.

 

EKSKLUZIVNA PONUDA za članove SACG-a:

 

Članovi Saveza arhitekata Crne Gore ostvaruju popust od 100% registracijom za SHARE Beograd 2019.

 

Registracija za besplatno učešće se i dalje obavlja na sranici https://share-architects.com/share-2019-buy-tickets/ sa kodom:  gthg009

 

VAŽNA NAPOMENA: Želeli bismo da obavestimo učesnike da će sve prezentacije biti održane i na srpskom i na engleskom jeziku, sa zajedničkim prevodom, kako bi zagarantovali odličnu komunikaciju za sve učesnike konferencije.

 

Upoznajte međunarodne predavače!

 

Više detalja o govornicima koji će izaći na SHARE binu u Beogradu možete naći na share-architects.com

Razlozi da posetite SHARE Beograd 2019

Leave a Reply