U periodu od 26-29. septembra, na Beogradskom sajmu će se, u okviru manifestacije CE&HA sajam, održati 1. međunarodni sajam “Svijet osvjetljenja”, koji organizuje Srpsko društvo za osvjetljenje u saradnji sa svojim partnerima.

Sajam je prvenstveno namijenjen poslovnim korisnicima iz sfera javnog, dekorativnog, unutrašnjeg, specijalizovanog, sportskog osvjetljenja, ali dijelom i onima koji su zainteresovani za kućno ambijentalno osvjetljenje.

Prateći svjetske trendove, Beogradski sajam će kroz ovu manifestaciju posjetiocima hale 4 približiti značaj dobrog dizajna osvjetljenja u svakodnevnom životu i upoznati ih sa postojećim svjetlosnim izvorima, novitetima i prednostima koje donosi LED tehnologija.

Ovo će biti jedinstvena prilika da na jednom mjestu vidite kompletnu ponudu i uz konsultacije sa izlagačima naučite kako da iskoristite svjetlosne izvore u svom prostoru kao jake saveznike.

Cijena ulaznice je 250 dinara, a radno vrijeme sajma od 10 do 19h, osim u nedjelju kada će se zvanično sajam zatvoriti u 17h.

 

gradnja.rs

Sajam osvjetljenja u Beogradu od 26. septembra 2013.

Leave a Reply